Nákupy

Mikrobus pro snadné cestování


Mikrobus je ideální varianta, jak přepravit větší počet osob za dobrou cenu. Pokud plánujeme akci s více lidmi, tak si jej můžeme snadno zapůjčit.

Mikrobus pro snadné cestování

Přeprava více lidí

Když si naplánujeme nějakou akci či dovolenou s více lidmi, tak je obyčejné auto příliš malé, takže budeme muset sáhnout po jiné variantě. Takový autobus má sice slušnou kapacitu, akorát je nákladný, a ne každý na něj má řidičské oprávnění. A proto je příjemným kompromisem mikrobus, který má třeba 9 míst, což už je skutečně dostatečná kapacita. Vzhledem k tomu, že se jedná o konstrukci podobnou dodávce, kdy se vlezeme do hmotnosti 3,5 tuny a 8+1 místo, tak nám stačí klasické oprávnění B.

řidičské oprávnění

Takže celkem se sem vejde devět lidí i s nákladem, což umožňuje velmi snadnou přepravu za rozumnou cenu, protože moderní dieselové motory mají v těchto vozech udávanou kombinovanou spotřebu klidně kolem 8 litrů. Samozřejmě řícení vyžaduje jistý cvik, který za chvíli přijde, protože přeci jen vozidlo něco váží, a hlavně má větší rozměry. Větší rozměry poznáme hlavně při couvání a v užších prostorech.

Levné zapůjčení

Takový mikrobus pochopitelně něco stojí, takže když budeme chtít jen tak někam vyrazit s příteli, tak je mnohem výhodnější půjčení. Nemusíte nic složitě shánět a řešit, protože stačí využít Pronájmu mikrobusu https://www.rentcarservice.cz/pronajem-mikrobusu-praha-detail-157 a máme vše vyřešeno raz dva. Společnost půjčuje mikrobus celkem s devíti místy a solidním motorem, takže vůz není líný a spotřebuje paliva jen o trochu více než běžný klasický osobák.

VW mikrobus

Nemusíme mít žádné speciální papíry, protože stačí řidičské oprávnění skupiny B. Ceny jsou výhodné a není problém i s půjčením na delší dobu, takže s ním můžeme vyrazit klidně na dovolenou a po celou dobu jej využívat. Rozhodně musíme zmínit i dobrý technický stav, protože se o vůz nemusíme bát, že by se někde pokazil v půlce cesty. Každý totiž prochází pravidelným servisem, aby byl v dobrém technickém stavu. Nesmí chybět i náležitosti jako je pojištění. To vše dostaneme za výhodnou cenu.