Dům a zahrada

Levné neskromné obydlí

Nechcete platit zbytečně enormní sumy za malý příbytek jenom proto, abyste měli něco svého? Tak to je nejvyšší čas, abyste se poohlédl po jiných možnostech.

Levné neskromné obydlí

Trh s obytnými nemovitostmi na tom není v poslední době kdovíjak skvěle. Zájemců o bydlení je sice dost, ale co chybí, to jsou byty. Těch je až žalostný nedostatek. Jedinou výjimkou jsou snad vyloučené lokality, kam ale nikdo dobrovolně nikdy bydlet nepůjde. Nedostatek obytných prostor pak vede logicky k jedinému, a sice zdražování. A to až neúměrnému. Pokud si dnes chcete pořídit byť i malý kamrlík o dvou místnostech, budete si muset v některých městech vytáhnout pořádně tučnou částku. A to nezmiňujeme ani Prahu, kde je situace v tomto segmentu už opravdu alarmující.

Malé domky

Není tak od věci, v případě, že chcete bydlet ve svém, zkusit zvolit i jiné varianty bydlení. Nutno dodat, že mnoho jich zase není. Bydlení v houseboatu není pro každého, či spíše není skoro pro nikoho. Romantických duší už mnoho nezůstalo. A jinak jsou tu už jen mobilní domy. Koupě mobilheimu https://www.lavarohouse.cz/ je pro mnohé až tím posledním řešením, ale nemusí se jednat vždy o velkou katastrofu. Některé modely jsou skutečně skvělé.

Dobrá koupě

Samozřejmě, že se stále najde hodně jedinců, kteří se budou před mobilní domy křižovat a zapřísahat se, že by nikdy v něčem tak malém nemohli žít. Tito lidé však znají buďto verze z dávné minulosti, nebo se jedná o zaslepené fanatiky. Nejmodernější modely jsou naprosto rovnocennou konkurencí pro byty v panelácích. Rozdíl je jen v tom, že jedno obydlí má kola a to druhé ne. Co se týče velikosti, není si co nalhávat, není to žádná sláva. Ovšem to ani bydlení právě v paneláku. Za takové peníze asi nic lepšího dnes neseženete. Byt tedy určitě ne.

Pořiďte si domek levně

V případě, že nehledáte bydlení, ale raději byste si koupili chatku na léto, i v tomto směru vám mohou mobilheimy vyjít docela dobře vstříc. Starší verze jsou k tomuto účelu jako dělané. Platí to tedy jen v případě, že hledáte na chatku na letní rekreaci, nikoliv na zimu. V takovém případě byste si museli připlatit za novou tepelnou izolaci, jinak byste se v zimních měsících zbytečně klepali zimou.